Linoleum // fronts

Vores linoleum er kendetegnet ved det eksklusive bløde og organiske udtryk, som er unikt ved det levende naturmateriale, der kan vælges i 21 flotte farver.

Woodfronts linoleum-fronter udmærker sig ved den satinmatte overflade og dybe tekstur, der får det karakteristiske, organiske udtryk frem, som er så unikt for produktet. Linoleummet står altid med et mat og naturligt udtryk, som føles varmt og blødt.

Vores linoleum er 100 procent naturligt. Det består af en blanding af linolie, harpiks, træmel og kalk. Afslutningsvis er tilføjet en særlig overfladefinish, som sikrer, at linoleummet er naturligt antistatisk og ikke tiltrækker støv og snavs. Du opnår dermed en stor fordel i den daglige rengøring. Overfladen har desuden endnu en særlig fordel, når det kommer til det daglige vedligehold: Fedtstoffer fæstner sig ikke på linoleummet. Det betyder nul fingeraftryk.

Vælg mellem 21 smukke farver, som står smukt alene eller kombineret med vores eksklusive træsorter.

Farver

4164 Salsa

4023 Nero

4184 Olive

4178 Iron

4180 Aquavert

4179 Smokey Blue

4157 Pearl

4183 Pistachio

4185 Powder

4001 Clay

4172 Mauve

4154 Burdundy

4186 Orange Blast

4166 Charcoal

4002 Leather

4175 Pepple

4176 Mushroom

4182 Spring Green

4177 Vapour

4003 Walnut

4155 Pewter

4174 Conifer

4132 Ash

4181 Midnight Blue

Grebstyper

In-line

Det indfræsede greb på midten gør fronten meget stilren og brugervenlig. Denne type kan du vælge i klassiske snedkerlook eller i en farve (laminat eller linoleum), hvor du vil opleve en flot kontrast.

H-line

Det klassiske greb som findes i mange køkkener giver et moderne og kvalitetsorienteret udtryk. Her får du virkelig sans får snedkerdetaljerne, da du via grebet kan fornemme den høje kvalitet af det massive træ.

Grebsfri

En løsning uden greb giver et meget elegant og stilrent look, hvor køkkenet får en stor sammenhængskraft. Der vil således opstå rette og vandrette linjer i dit køkken. 

Du kan naturligvis kombinere med et eksklusivt greb.

Basic

En løsning uden greb giver et meget elegant og stilrent look, hvor køkkenet får en stor sammenhængskraft. Der vil således opstå rette og vandrette linjer i dit køkken. 

Du kan naturligvis kombinere med et eksklusivt greb.

V-line

Denne løsning giver dig et bredt greb, som strækker sig på vandret med fronten. En meget smuk løsning, der giver snedkerkøkkenet karakter og nem tilgængelighed. 

C-line

Med C-line får du et moderne greb, som giver et rigtigt 70’er look med sine runde former, der får lågen til at fremstå smukt i det massive træ.

Frame

Her får du virkelig et flot udtryk! Vælger du det klassiske snedkerlook uden en farve, vil du opleve det massive udtryk. Vælger du derimod en farve, i laminat eller linoleum, vil du opleve smuk kontrast, da rammen fortsat vil være i træ. Fås med og uden greb.

Om linoleum

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.